Kamagra spørsmål: Hva er en passende dose?

Dersom du har ereksjonsproblemer bør du ikke bebreide deg selv for mye, fordi det er et vanlig problem som rammer menn i alle aldre. Og best av alt, det er absolutt noe du kan gjøre med det. Du trenger virkelig ikke lide i stillhet med dette problemet, du kan få hjelp mot det umiddelbart. Jeg hadde samme problem selv for 2 år tilbake, og opplevde det veldig frustrerende. Ikke bare for meg selv, men også for min kone. Ereksjonssvikt kan få deg til å føle deg mindre maskulin, siden du ikke er i stand til å tilfredsstille din kone. Det er veldig frustrerende å ikke kunne få ereksjon, siden de fleste menn som har dette problemet faktisk er tente og har lyst på sex, men penisen deres fungerer bare ikke ordentlig, uansett hva årsaken kan være.

For det er mange mulige årsaker til at du ikke er i stand til å få ereksjon. Det kan være en medisinsk årsak, eller det kan være et følelsesmessig. Det er derfor veldig vanskelig å fastslå årsaken, fordi mange mennesker utvikler det av vidt forskjellige grunner. Jeg mener og tror at årsaken til mine ereksjonsproblemer kom fra stress som hadde bygget seg opp over tid. Det var i en veldig vanskelig fase i livet mitt, da jeg hadde opplevd mange dødsfall i familien. Det var på denne tiden jeg startet å få problemer med ereksjonen, noe jeg merker hver gang jeg ønsket å ha sex med kona. Jeg bare kunne ikke få det til, siden jeg ikke kunne få ereksjon. Det hele var veldig traumatiserende og jeg visste at jeg måtte gjøre noe med det, fordi hele forholdet vårt ble lidende. Etter litt undersøkelser på nettet fant jeg et middel som heter Kamagra, noe jeg også la merke til at mange mennesker anbefalte.

Kamagra er en medisin som hjelper deg med blodsirkulasjonen. Det ble først laget for å forbedre sirkulasjonen av blod i blodårene og hjertet, mens det senere ble oppdaget at det kunne gi menn ereksjon ved at det samtidig økte blodflyten til penis. Det gjorde virkelig susen for meg. Alt jeg trengte å gjøre var å ta en pille omtrent en time før jeg skulle ha sex, og da ville jeg ikke ha noen problemer med å få en ereksjon eller og holde på den. Dette var mirakelkuren som jeg hadde lett etter, og jeg var glad for å ha funnet den. Når det gjelder doseringer, så er standard doseringen av Kamagra på 50 milligram, dette bør som sagt tas omtrent en time før man skal ha sex.

Det kan ta mellom en halv og en time før det virker, avhengig av mange ting, spesielt ting som hvorvidt du nettopp har spist. Men dersom du er en eldre person, spesielt en mann over 65 år, eller dersom du har problemer med nyrer eller lever, bør du antakeligvis starte med en liten dose på 25 milligram. Uansett bør du snakke med en lege før du bruker det. 100 milligram er maksimal dose, og du bør ikke da det med mindre doktoren sier det er greit. Sørg også for å ta kun en dose innenfor 24 timer, aldri mer.